Heracles Almelo neemt het zondag op Erve Asito op tegen N.E.C. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Kasper Lunding. De inzetbaarheid van Janis Blaswich en Giacomo Quagliata is een vraagteken. Marco Rente heeft de groepstraining hervat, maar is er tegen N.E.C. nog niet bij.

“N.E.C. heb ik meerdere keren zien spelen”, vertelt Wormuth. “In de Keuken Kampioen Divisie al, hun play-offwedstrijden en we hebben ook een oefenduel tegen ze gespeeld. Vaak staan ze laag en wachten en counteren ze heel goed. Ze hebben een goede ploeg, ze weten wat ze kunnen.” Met het hoge spel van zijn eigen ploeg, zoals in de wedstrijd tegen Sparta en in de eerste helft tegen PSV, zegt Wormuth: “Dan weet je: opletten, want de tegenstander is snel in de omschakeling.”

Frank Wormuth kijkt voor de camera Heracles TV terug op Sparta Rotterdam-uit en blikt vooruit met het treffen tegen N.E.C:

Heracles Almelo – N.E.C. staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.