De Eredivisiewedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo van zondag 12 september is op verzoek van de Rotterdamse club verplaatst. De nieuwe speeldatum is woensdag 1 december, aftrap 20.00 uur.

Een kaart gekocht voor Feyenoord-uit? Je kan ervoor kiezen je kaart te houden voor 1 december. In dat geval hoef je niks te doen en blijft je kaart geldig. Ook retourneren is mogelijk. Dat kan in onze FanServiceShop of door contact op te nemen met de afdeling Ticketing via ticketing@heracles.nl.  

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord is op woensdag 25 augustus om 10:00 uur gestart. Op donderdag 2 september is de kaartverkoop tijdelijk gestopt in verband met de verplaatsing van de wedstrijd. Later volgt meer informatie over wanneer de kaartverkoop hervat wordt. De tickets zijn verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of in de FanServiceShop.


Vrij vervoer

Kaarten voor vrij vervoer kosten €15,- per stuk. De kaarten voor vrij vervoer zijn zowel online als in de FanServiceShop te koop. Er zijn geen parkeerkaarten beschikbaar. Mensen met vrij vervoer kunnen zelf een parkeerplaats zoeken rondom De Kuip. Er is geen omwisselpunt. De controle van het coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs en het wedstrijdticket vindt plaats in Rotterdam.

Buscombi-kaarten

De buscombi-kaarten kosten €30,- per stuk. De buskaarten zijn zowel online als in de FanServiceshop te koop. Houd voor de definitieve tijden heracles.nl in de gaten. De controle op het coronatoegangsbewijs vindt in Almelo voor vertrek plaats. In de bussen is het verplicht om een mondkapje te dragen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing

• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart óf Fankaart
• Je kunt een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs tonen
• Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren, ook niet telefonisch
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon