De reserves van Heracles Almelo hebben zondagmiddag gelijkgespeeld tegen de reserves van Almere City. Door een wolkbreuk voorafgaand aan de wedstrijd werd niet in, maar naast het Yanmar Stadion gespeeld. Op het veld van de Almere City Football Academy was Mohamed Amissi de trefzekere Heraclied.

Janis Blaswich maakte in Almere zijn rentree, na blessureleed tijdens de voorbereiding op het seizoen. De doelman begon in de basis en speelde zestig minuten. In dat uur moest hij eenmaal vissen: Jeffry Puriel zette Almere City op voorsprong na 53 minuten voetballen. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd bracht Mohamed Amissi de stand vanuit een scrimmage in evenwicht.

Janis Blaswich tijdens de warming-up. De doelman maakte zijn rentree tegen de reserves van Almere City. De captain speelde zestig minuten. Robin Jalving (rechts) was zijn vervanger.

Reserves Almere City – reserves Heracles Almelo 1-1 (0-0)
55. Jeffry Puriel 1-0, 74. Mohamed Amissi 1-1.

Opstelling Heracles Almelo: Janis Blaswich (61.Robin Jalving), Robin Polley (46.Jeremy Cijntje), Sven Sonnenberg, Mateo Les, Ruben Roosken, Melih Ibrahimoglu, Elias Sierra, Ismail Azzaoui (61.Rohat Agca), Kasper Lunding, Adrian Szöke en Delano Burgzorg (61.Devonish Eustatia).