Het Scandinavische outdoor-merk Kjelvik is met ingang van seizoen 2021-2022 Subsponsor van Heracles Almelo. De producent van outdoorkleding is tijdens thuiswedstrijden in Almelo veelvuldig te zien op de LED-boarding rondom het veld, zowel voor toeschouwers in het stadion als supporters voor de televisie.

Patrick Balk, eigenaar van Kjelvik: “We wilden met Kjelvik graag meer bekendheid in de omgeving Twente. Heracles Almelo is met haar vele exposuremogelijkheden een uitermate geschikt platform om dit te bewerkstelligen.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Bij Kjelvik zetten ze al jaren de kracht van sportsponsoring in bij het promoten van hun business onder een groot publiek. Het is mooi dat Kjelvik nu voor Heracles kiest om hun groeiambities kracht bij te zetten.” Robbert Rustenberg, accountmanager bij Heracles Almelo vult aan: “De gesprekken met Kjelvik verliepen snel en soepel. Ze kennen de waarde van reclame maken bij een voetbalclub. Mooi om te zien dat een nationale partij als Kjelvik zich wil binden aan Heracles Almelo.”

New call-to-action