De reserves van Heracles Almelo hebben zondagmiddag verloren van de reserves van Ajax. Op Sportpark De Toekomst werd het 2-0.

Een doelpunt van Danilo bracht Ajax na twaalf minuten spelen op voorsprong. Halverwege de eerste helft was Heracles Almelo dicht bij de gelijkmaker. Nikolai Laursen schoot de bal hard richting het doel van oud-Heraclied Remko Pasveer, maar zag de bal via de paal terug het veld in komen. Aan de andere kant was het zo’n tien minuten later wel raak: Labyad verdubbelde Ajax’ voorsprong.

In de tweede helft bleven doelpunten uit. Kansen aan Heracles Almelo-zijde van onder meer Mohamed Amissi en Adrian Szöke werden niet verzilverd met een treffer.

Reserves Ajax – Reserves Heracles Almelo 2-0 (2-0)
12.Danilo 1-0, 34.Labyad 2-0.

Opstelling Heracles Almelo: Alessandro Damen, Navajo Bakboord, Sven Sonnenberg, Mateo Les, Ruben Roosken, Melih Ibrahimoglu (75. Devonish Eustatia), Rohat Agca, Elias Sierra, Nikolai Laursen (46. Delano Burgzorg), Adrian Szöke en Mohamed Amissi (68. Calvin Scholten).