Natuurlijk hopen we dat u ons al eens eerder gescout heeft of al fan van ons bent, maar we stellen ons graag nog even kort voor. Wij zijn Robitex. Merkversterkers. Fans van sterke merken. Supporters van klanten. Topspelers in het speelveld van merkactivatie. Als team dagen we onze klanten uit om hun merk duurzaam sterker te maken. Door hun merkwaarde te activeren en originele geefmomenten richting hun doelgroepen te creëren.

Samen van een merk, missie of moment een herinnering maken. Met merkdragers, merkbeleving en merkportals met gifts, gadgets of give-aways. Originele geefmomenten creëren, faciliteren en regisseren. Creatief prikkelen, full service ontzorgen, flexibel faciliteren en duurzame relaties bouwen. Dat is voor ons topsport.

Trotse wedstrijdsponsor

Team Robitex is voor de derde keer trotse Wedstrijdsponsor van een wedstrijd op Erve Asito. Op 14 augustus 2021 trapt Heracles Almelo haar Eredivisie-seizoen af tegen PSV. En ondanks dat het stadion nog niet volledig gevuld mag worden, zijn we wel enorm blij dat er meer bezoekers aanwezig zullen zijn dan afgelopen jaar. We hopen voor alle toeschouwers in het stadion en op de (thuis)bank dat de drie punten in Almelo blijven, maar vooral dat het een topwedstrijd gaat worden.

Ons speelveld

Als Wedstrijdsponsor gaan Robitex en Heracles Almelo voor succes, maar ook in het dagelijkse leven is Robitex al jaren de vaste merchandise-partner. De kans is groot dat wanneer je iets in de fanshops of webshop van Heracles koopt, dat Robitex hier een bijdrage aan heeft geleverd. Want in het speelveld van merkactivatie en merkbeleving speelt Robitex Eredivisie. Dat is onze tak van sport.

Samen scoren

We scoren samen met onze klanten met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Dat gaat van het samenstellen van aansprekende medewerkerspakketten tot originele kerstpakketten. Van het bedrukken van uw favoriete producten tot het opzetten van een eigen merkportal voor uw gifts, gadgets of give-aways. Van het organiseren van een (digitale) kerstmarkt tot het invullen van uw volledige attentiebeleid. Alles waar een logo op kan staan of waarmee we uw merk kunnen versterken; daarvoor moet u bij ons zijn. Voor nu wensen we u een fijne wedstrijd.

www.robitex.nl | www.kerstpakkettenrobitex.nl

Attent op het juiste moment.