We mogen weer! Naast de thuissupporters zijn ook de uitsupporters weer welkom in de Nederlandse stadions. Op zaterdag 21 augustus is de eerste uitwedstrijd voor Heracles Almelo. We spelen dan om 20.00 uur in Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ tegen Sparta Rotterdam. Ook het uitvak van Sparta Rotterdam mag voor tweederde gevuld worden, wat neerkomt op een maximum capaciteit van 425 toeschouwers. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam begint op woensdag 11 augustus om 10:00 uur en loopt tot uiterlijk vrijdag 20 augustus 12.00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of in de FanServiceShop.

Autocombi-kaarten

De autocombi-kaarten kosten €5,- per stuk. Vanwege de beperkte parkeercapaciteit bij het uitvak geldt een minimum van 3 personen per auto. Per auto krijg je één parkeerkaart. We hebben maximaal 50 parkeerkaarten ter beschikking. De autokaarten zijn enkel verkrijgbaar in de FanServiceShop. Parkeren met een autokaart vindt plaats op P5 bij Sparta Stadion ‘Het Kasteel’. Met autokaarten reis je op eigen gelegenheid af naar het uitvak. Er is geen omwisselpunt. De controle van het coronatoegangsbewijs vindt plaats in Rotterdam.

Buscombi-kaarten

De buscombi-kaarten kosten €25,- per stuk. De buskaarten zijn zowel online als in de FanServiceshop te koop. Je dient om 15.45 uur op Erve Asito aanwezig te zijn en naar binnen te gaan via Ingang 1 naast de FanServiceShop. De bussen vertrekken uiterlijk 16.15 uur vanaf Erve Asito. De controle op het coronatoegangsbewijs vindt in Almelo voor vertrek plaats. In de bussen is het verplicht om een mondkapje te dragen.

DE VERKOOP IS GESLOTEN

De volgende voorwaarden zijn van toepassing

• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart óf Fankaart
• Een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs
• Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren, ook niet telefonisch
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon