Robin Polley maakt een transfer van ADO Den Haag naar Heracles Almelo. De 22-jarige geboren Rotterdammer zet bij Heracles Almelo zijn handtekening onder een driejarig contract, waarin een optie is opgenomen voor nog een seizoen.

Robin Polley: “Toen ik hier kwam heb ik een goed gesprek gehad met Frank (Wormuth, red) en Tim (Gilissen, red). Er ligt een plan voor me klaar waar ik me goed bij voel. De manier van werken en de manier van spelen bevallen me. Daarnaast heb ik voor mezelf een mooi streven om hier uiteindelijk structureel Eredivisiewedstrijden te spelen.”

Technisch directeur Tim Gilissen: “Robin past bij onze manier van spelen en bij onze visie. We hebben hem met het oog op de toekomst gehaald. Hij heeft volgens ons interessante voorwaarden om bij ons door te groeien en een volgende stap in zijn carrière te zetten.“

Heracles Almelo neemt Robin Polley over van ADO Den Haag

Robin Polley maakte in de zomer van 2016 de overstap van de jeugd van Spartaan ’20 naar de jeugd van Feyenoord. Een jaar later werd hij door ADO Den Haag opgepikt waar hij voornamelijk voor de beloften uitkwam. Zijn Eredivisiedebuut was op 11 augustus 2019 waar hij tegen PSV de gehele wedstrijd meedeed. Het afgelopen anderhalf jaar werd Polley verhuurd aan FC Dordrecht waar hij in totaal 24 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelde.

Robin Polley zette donderdagmorgen zijn handtekening onder een driejarig contract met daarin een optie voor nog een seizoen.