Heracles Almelo heeft een oefenduel tegen HSC’21 met royale cijfers gewonnen. Adrian Szöke nam drie treffers voor zijn rekening. De overige doelpunten werd gescoord door Kasper Lunding, Giacomo Quagliata, Nikolai Laursen en Mohamed Amissi.

Sinan Bakis had Heracles Almelo al na drie minuten op voorsprong kunnen zetten maar de spits schoof de bal oog in oog met Bob Peterman naast. In de dertiende minuut was het wel raak. Giacomo Quagliata gaf een voorzet die door Kasper Lunding van dichtbij werd ingetikt.

Heracles Almelo hield daarna controle zonder daarbij uitgespeelde kansen te creëren. Rai Vloet leek na een half uur de 2-0 te scoren maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Het tweede doelpunt werd uiteindelijk in de 41ste minuut genoteerd. Een inzet van Sinan Bakis werd door Peterman nog gekeerd maar Giacomo Quagliata stond op de goede plek voor de rebound.

Frank Wormuth bracht na de rust tien nieuwe spelers en in de vijftigste minuut viel de 3-0 van Nikolai Llaursen. De Deen kon op aangeven van Mohamed Amissi van zeer dichtbij intikken. Vier minuten bood Navajo Bakboord Adrian Szöke een soortgelijke kans maar hij mikte over het doel. De Hongaar wist na exact een uur wel het doel te treffen na een mooie steekpass van Ismail Azzaoui.

Heracles Almelo ging vervolgens rustig verder. Drie minuten na de 4-0 was het tijd voor de vijfde treffer. Nikolai Laursen gaf de voorzet waaruit Mohamed Amissi kon scoren. In de 68ste minuut stelde Navajo Bakboord Adrian Szöke in staat om zijn tweede van de avond te scoren. De aanvaller zou in de 81ste minuut ook het eindstation van de 7-0 zijn waarbij Ruben Roosken uitstekend voorbereidend werkt verrichte.

Heracles Almelo – HSC’21 7-0 (2-0)

13.Kasper Lunding 1-0, 41.Giacomo Quagliata 2-0, 50.Nikolai Laursen 3-0, 60.Adrian Szöke 4-0, 63.Mohamed Amissi 5-0, 68.Adrian Szöke 6-0, 81.Adrian Szöke 7-0

Opstelling eerste helft: Robin Jalving, Noah Fadiga, Lucas Schoofs, Mats Knoester, Giacomo Quagliata, Orestis Kiomourtzoglou, Melih Ibrahimoglu, Rai Vloet, Kasper Lunding, Sinan Bakis en Bilal Basaçikoglu.

Opstelling tweede helft: Robin Jalving, Navajo Bakboord, Sven Sonnenberg, Mateo Les, Ruben Roosken, Rohat Agca, Elias Sierra, Ismail Azzaoui, Nikolai Laursen, Adrian Szöke en Mohamed Amissi.