Heracles Almelo speelt op woensdag 4 augustus tegen HSC’21 en op zaterdag 7 augustus tegen PEC Zwolle. Op Erve Asito wordt tegen HSC’21 om 19.00 uur afgetrapt en op zaterdag wordt er om 16.00 uur afgetrapt tegen PEC Zwolle. Beide duels zijn toegankelijk voor publiek en worden live uitgezonden via heracles.nl/live.

Op deze pagina vind je alles over:

Heracles Almelo – HSC’21

Woensdag 4 augustus om 19.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen HSC’21. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 17.30 uur.

Voor deze wedstrijd geldt dat de entree tot het stadion gratis is. Seizoenkaarthouders kunnen de wedstrijd bezoeken met hun seizoenkaart. Geen seizoenkaart? Dan is het van belang dat je een kaart aanvraagt. Dit kan in de FanServiceShop en op heracles.nl/tickets.

Vraag je ticket voor Heracles Almelo – HSC’21 hier aan

Heracles Almelo – PEC Zwolle

Zaterdag 7 augustus om 16.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen PEC Zwolle. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 14.30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Bovendien kunnen zij één kaart bijkopen. Geen seizoenkaart? Als Fankaarthouder kan je één kaart kopen. Extra kaarten zijn te koop voor €10,- (normaal) en €5 (jeugd tot en met 17 jaar & 60+).

Bestel je (extra) tickets voor Heracles Almelo – PEC Zwolle hier

Livestreams

Beide oefenwedstrijden zijn exclusief te zien via Mijn Heracles. Met een gratis Heracles Account heb je op heracles.nl/live exclusief toegang tot de livestreams van beide oefenwedstrijden. De livestream van Heracles Almelo – HSC’21 is op woensdagavond 30 juli vanaf 18.50 uur toegankelijk.

Toegang tot het stadion

Voor de entree heb jij drie zaken nodig die je mee moet nemen: jouw toegangsbewijs (seizoenkaart, losse wedstrijdkaart óf de seizoenkaart in de Heracles Almelo App), het coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Heb jij jouw seizoenkaart verlengd? Dan is de kaart van vorig seizoen geldig. Deze seizoenkaarten zijn nog geldig tot en met dit seizoen. Ook de nieuwe seizoenkaarten voor 2021-2022 zijn inmiddels per post verstuurd. De driejaars-seizoenkaarten (2021-2024) worden volgende week verstuurd.

Heb jij een volledig gekoppeld Heracles Account? Dan kan je ook inloggen in de Heracles Almelo App voor stadiontoegang. Onder Mijn seizoenkaart(en) in jouw profiel kan je de seizoenkaart openen en laten scannen bij toegang.

Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Fastlane CoronaCheck

Om extra snel door de coronacheck te komen vindt er een pilot plaats in samenwerking met het bedrijf Compo Software. Via de PeopleFlows app is het mogelijk om via gezichtsherkenning gelijk jouw paspoort of identiteitskaart te valideren. Na het tonen van jouw QR-code wordt dan de link gelegd met jouw geldige identiteitsbewijs en wordt direct gecheckt of deze overeen komen.

Stappenplan:

• Download de People Flows app in de App Store voor iOS of de Google Play Store voor Android
• Registreer je bij het openen van de app
• Vul de gevraagde gegevens in en bevestig jouw account
• Klik na inloggen op Persoonsgegevens en vul deze in
• Klik vervolgens op Document en scan jouw paspoort of identeitskaart
• Klik vervolgens op Gezichtsherkenning en maak een foto van jouw gezicht
• Klik op het tabblad Toestemming en geef Heracles toestemming

Heracles Betaalkaart

Op Erve Asito betaal je jouw consumpties met de Heracles Betaalkaart. Ben je nog niet in het bezit van een Heracles Betaalkaart? Deze zijn los verkrijgbaar bij de kiosken op de omloop. In de BusinessClub zijn ze verkrijgbaar bij de entree. Heb je een seizoenkaart of BusinessClub-kaart? Dan is de Heracles Betaalkaart in jouw pas geïntegreerd.

Op heracles.nl/betaalkaart vindt je alle overige informatie over de Heracles Betaalkaart, het betalen ervan op Erve Asito en de integratie van de betaalkaart in seizoenkaarten, BusinessClub-kaarten en Skyboxkaarten. Wil je direct een betaalkaart koppelen, jouw saldo inzien óf jouw saldo opwaarderen? Klik dan op Mijn betaalkaart(en) beheren.