Heracles Almelo heeft de samenwerking met MDH Uitgeverij verlengd tot medio 2024. Beide partijen zijn verheugd met deze verlengde samenwerking. Paul Milder van MDH Uitgeverij: “Er spreekt vertrouwen uit deze nieuwe deal. We zien de toekomst samen met Heracles Almelo dan ook met vertrouwen tegemoet en zijn blij dat we ons totale pakket weer hebben kunnen uitbreiden.”

MDH verzorgt de Heracles Almelo Krant, die in het gehele bewerkingsgebied twee keer per seizoen op de mat valt. Daarnaast is het Doetinchemse bedrijf komend seizoenen wederom verantwoordelijk voor de exploitatie van commercials op het interne televisiecircuit, de audiocommercials in het stadion en de banners op de website van Heracles Almelo. Sinds dit seizoen kan men ook voor de banners op de videowall bij MDH Uitgeverij terecht.

Commercieel manager Tom Uitzetter, is blij met de nieuwe overeenkomst. “MDH is inmiddels al ruim 8 jaar verbonden aan de club en doet in die jaren specialistisch commercieel werk, als aanvulling op de werkzaamheden van onze eigen commerciële afdeling. Wij hebben er alle vertrouwen in dat MDH deze werkzaamheden ook de komende jaren goed zal uitvoeren.”

Paul Milder van MDH Uitgeverij (midden) samen met Gerrald Albersen (links), accountmanager Heracles Almelo, en Tom Uitzetter (rechts), commercieel manager Heracles Almelo