Heracles Almelo speelt ook dit weekend twee oefenwedstrijden. Op Erve Asito speelt Heracles Almelo op vrijdag om 18.45 uur tegen RKC Waalwijk en op zaterdag om 13.00 uur tegen De Graafschap. Beide duels zijn toegankelijk voor publiek en worden live uitgezonden via heracles.nl/live.

Op deze pagina vind je alles over:


Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Vrijdag om 18.45 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen RKC Waalwijk. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 17.15 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Bovendien kunnen zij één kaart bijkopen. Geen seizoenkaart? Ook dan kan je één kaart kopen. Extra kaarten zijn te koop voor €10,- (normaal) en €5 (jeugd tot en met 17 jaar & 60+).

Bestel je (extra) tickets voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk hier


Heracles Almelo – De Graafschap

Zaterdag 31 juli om 13.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen De Graafschap. Supporters zijn welkom, net als bij eerdere oefenwedstrijden in eigen huis. De stadionpoorten openen om 11.30 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot de wedstrijd. Bovendien kunnen zij één kaart bijkopen. Geen seizoenkaart? Als Fankaarthouder kan je één kaart kopen. Extra kaarten zijn te koop voor €6,- (normaal) en €3 (jeugd tot en met 17 jaar & 60+).

Bestel je (extra) tickets voor Heracles Almelo – De Graafschap hier


Livestreams

Beide oefenwedstrijden zijn exclusief te zien via Mijn Heracles. Met een gratis Heracles Account heb je op heracles.nl/live exclusief toegang tot de livestreams van beide oefenwedstrijden. De livestream van Heracles Almelo – RKC Waalwijk is op vrijdagavond 30 juli vanaf 18.35 uur toegankelijk. Op zaterdagmiddag is de livestream van Heracles Almelo – De Graafschap vanaf 12.50 uur te bekijken.


Toegang tot het stadion

Voor de entree heb jij drie zaken nodig die je mee moet nemen: jouw toegangsbewijs (seizoenkaart, losse wedstrijdkaart óf de seizoenkaart in de Heracles Almelo App), het coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Heb jij jouw seizoenkaart verlengd? Dan is de kaart van vorig seizoen geldig. Deze seizoenkaarten zijn nog geldig tot en met dit seizoen. Ook de nieuwe seizoenkaarten voor 2021-2022 zijn inmiddels per post verstuurd. De driejaars-seizoenkaarten (2021-2024) worden volgende week verstuurd.

Heb jij een volledig gekoppeld Heracles Account? Dan kan je ook inloggen in de Heracles Almelo App voor stadiontoegang. Onder Mijn seizoenkaart(en) in jouw profiel kan je de seizoenkaart openen en laten scannen bij toegang.


Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.


Heracles Betaalkaart

Op Erve Asito betaal je jouw consumpties met de Heracles Betaalkaart. Ben je nog niet in het bezit van een Heracles Betaalkaart? Deze zijn los verkrijgbaar bij de kiosken op de omloop. In de BusinessClub zijn ze verkrijgbaar bij de entree. Heb je een seizoenkaart of BusinessClub-kaart? Dan is de Heracles Betaalkaart in jouw pas geïntegreerd.

Op heracles.nl/betaalkaart vindt je alle overige informatie over de Heracles Betaalkaart, het betalen ervan op Erve Asito en de integratie van de betaalkaart in seizoenkaarten, BusinessClub-kaarten en Skyboxkaarten. Wil je direct een betaalkaart koppelen, jouw saldo inzien óf jouw saldo opwaarderen? Klik dan op Mijn betaalkaart(en) beheren.

Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.