Heracles Almelo speelt de uitwedstrijden dit seizoen in een blauw tenue. Het nieuwe shirt is ontworpen door seizoenkaarthouder Jordy Wanschers. Zijn ontwerp kwam als winnaar uit de bus na een ontwerpwedstrijd. 

De 27-jarige Wanschers vertelt over zijn ontwerp: “Ik vind het mooi dat in dit shirt diverse elementen uit Almelo terugkomen. Zo heb ik de kleur blauw en de Almelose ruiten gebruikt. Dit heb ik op een eigen wijze verwerkt in het ontwerp.” Dat Heracles Almelo straks in zijn shirt de uitwedstrijden speelt, maakt de seizoenkaarthouder trots.

Het tenue is per direct verkrijgbaar op shop.heracles.nl, in de FanServiceShop op Erve Asito en Fanshop Stad in het centrum van Almelo. 

Donderdagmiddag debuteert Heracles Almelo in het nieuwe uittenue. De ploeg speelt op Erve Asito tegen SV Rödinghausen. De aftrap van het duel is om 13.00 uur.

Proces

De keuze voor het uitshirt kwam tot stand via een ontwerpwedstrijd. Een selectiecommissie (bestaande uit afvaardigingen van supportersverenigingen, spelers en staf) bepaalde uit ingestuurde ontwerpen een top vier. Seizoenkaarthouders, BusinessClubleden, Fankaarthouders, Herakids en leden van #TeamZwartWit konden stemmen op hun favorieten.

Krijg jij 10% korting?

Ben jij seizoenkaarthouder, Fankaarthouder of Herakid? Dan krijg je op vertoon van jouw pas 10% korting in de FanServiceShop en Fanshop Stad óf op shop.heracles.nl als jij jouw Heracles Account hebt gekoppeld aan jouw relatienummer. Koppelen kan via heracles.nl/koppelen.