RJ Safety & Security en Heracles Almelo hebben de langlopende samenwerking wederom verlengd met meerdere seizoenen. De totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging is daarmee in ieder geval de komende jaren weer als beveiligingspartner aan de club verbonden.

Arjen Lammersen, algemeen directeur RJ Safety & Security: “We zijn als bedrijf er gedreven in ons vak en bieden klanten optimale kennis en expertise. Dit resulteert in jarenlange en hechte samenwerkingen, zoals die met Heracles Almelo, waar we erg trots op zijn.”

Duurzaam partnership

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “RJ Safety & Security is al meer dan vijfentwintig jaar de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Duurzame partnerships is waar we als club voor gaan. Het verlengen van de samenwerking met RJ Safety & Security is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo, vult aan: “We zijn als club erg tevreden over de dienstverlening van RJ Safety & Security. Samen met onze gastdames en stewards vormen de medewerkers van RJ Safety & Security een herkenbaar team van onze thuiswedstrijden.”

New call-to-action