Oud-Heraclied Wout Droste maakte onlangs een transfer naar IJsland. ÍA Akranes is zijn nieuwe club, nadat hij daarvoor twee jaar bij Go Ahead Eagles speelde. Voordat de verdediger naar Deventer trok, stond hij vier seizoenen onder contract bij Heracles Almelo. In die tijd is hij gestart aan een onderzoek voor zijn studie. Nu, in de afrondende fase van zijn opleiding, moet hij de destijds al eens uitgestuurde enquête nog een keer uitzetten. Daarvoor wil Droste graag een vergelijkbare groep ondervragen als destijds. Hij vraagt daarom Heracles Almelo-supporters te helpen met het invullen van zijn vragenlijst.

De enquête is opgezet om inzicht te krijgen in de wensen met betrekking tot onder meer sociale behoeften en behoeften bij het bezoeken van een wedstrijd in het stadion. Het invullen duurt kost minder dan tien minuten van je tijd. Onder de deelnemers verloot Droste een aantal persoonlijke voetbalspullen.