Heracles Almelo heeft Roetgerink Mode & Schoenen gevraagd de nieuwe Fashion Partner voor de komende seizoenen te worden. Het Enterse modebedrijf tekende afgelopen donderdag op ludieke wijze het contract, dat tot medio 2024 zal lopen. Spelers, staf en medewerkers van Heracles Almelo zullen na de zomer goed gekleed aan de aftrap van het nieuwe seizoen verschijnen.

Paul Roetgering, directeur Roetgerink Mode & Schoenen: “We zijn er voor de hele regio Twente. Toen Heracles Almelo ons vroeg om de nieuwe Fashion Partner te worden, zijn we vrij vlot tot een overeenkomst gekomen voor de komende drie jaren. Almelo en omstreken is voor ons een belangrijk afzetgebied. De samenwerking tussen deze twee mooie merken, die qua normen en waarden veel op elkaar lijken, past als een mooi maatpak. We kijken vol vertrouwen uit naar het partnership die tot exposure, kruisbestuiving en leuke evenementen zal gaan leiden.”

Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo), Paul Roetgering (directeur Roetgerink Mode & Schoenen) en Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo)

Groei in de regio

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “De samenwerking met Roetgerink sluit goed aan bij de groei die Heracles Almelo in de regio wil realiseren. We zijn als club blij met deze sterke, regionale samenwerking voor de komende jaren.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo, vult aan: “We hebben goede gesprekken gevoerd. Roetgerink Mode & Schoenen en Heracles Almelo zijn twee prachtige bedrijven in de regio. Dit kunnen we samen verder uitbouwen, door mooie acties op te zetten waarvan ook supporters en sponsoren van de club zullen profiteren.”

New call-to-action