Heracles Almelo speelt dit seizoen opnieuw in een thuisshirt dat gekozen is door supporters. Fans van de club konden bij een verkiezing stemmen op verschillende ontwerpen, het nu gepresenteerde shirt kwam als winnaar uit de bus. 

Het tenue van Heracles Almelo wordt gekenmerkt door de zwart-witte strepen. Die lopen dit seizoen ook door over de schouders van het shirt. De broek is overwegend zwart, de sokken zwart-wit gestreept. 

Het tenue is per direct verkrijgbaar op shop.heracles.nl, in de FanServiceShop op Erve Asito en Fanshop stad in het centrum van Almelo. 

Vrijdagmiddag speelt Heracles Almelo voor het eerst in het nieuwe tenue tijdens de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Om 14.00 uur is Sparta Rotterdam de tegenstander op Erve Asito.

Proces

De keuze voor het thuisshirt kwam tot stand via een ontwerpwedstrijd. Een selectiecommissie (bestaande uit afvaardigingen van supportersverenigingen, spelers en staf) bepaalde uit ingestuurde ontwerpen een top vier. Seizoenkaarthouders, BusinessClubleden, Fankaarthouders, Herakids en leden van #TeamZwartWit konden stemmen op hun favorieten.

Krijg jij 10% korting?

Ben jij seizoenkaarthouder, Fankaarthouder of Herakid? Dan krijg je op vertoon van jouw pas 10% korting in de FanServiceShop en Fanshop Stad óf op shop.heracles.nl als jij jouw Heracles Account hebt gekoppeld aan jouw relatienummer. Koppelen kan via heracles.nl/koppelen.