Heracles Almelo verhuurt Michael Brouwer het komende seizoen aan FC Emmen. De 28-jarige doelman sluit per direct aan bij de selectie van de Keuken Kampioen Divisie-club. In Almelo heeft Brouwer nog een contract tot 2023.

“Voor Michael is deze tijdelijke overstap een mooie kans om zich wekelijks te laten zien”, vertelt technisch directeur Tim Gilissen. “We gaan zijn ontwikkeling volgen en zullen natuurlijk met elkaar in contact blijven het komende jaar. We wensen Michael veel succes in Emmen.”

Brouwer staat sinds 2013 onder contract bij Heracles Almelo. Op dinsdag 25 september 2018 maakte hij in een bekerduel tegen FC Den Bosch zijn officiële debuut voor de club. In een uitwedstrijd tegen Vitesse volgde korte tijd later zijn Eredivisiedebuut. Sindsdien maakte Brouwer nog dertien keer zijn opwachting in een officieel duel.

Op zondag 25 juli spelen FC Emmen en Heracles Almelo een oefenduel tegen elkaar ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat duel wordt gespeeld in De Oude Meerdijk.