Over een week speelt Heracles Almelo de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Publiek is gelukkig weer welkom in de stadions, al worden daar vanuit de overheid nog wel voorwaarden aan gesteld. De belangrijkste: toegang is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprinte documenten via coronacheck.nl.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet een van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid of met geprinte documenten via coronacheck.nl.

Ben je niet (volledig) gevaccineerd of kan je geen bewijs van herstel van corona in de CoronaCheck-app tonen? In dat geval moet je je minder dan veertig uur voor aanvang van de oefenwedstrijd(en) die je wil bezoeken laten testen via testenvoortoegang.nl. Uitslagen van coronatesten die bij andere organisaties dan Testen voor Toegang zijn afgenomen kunnen niet in de CoronaCheck-app worden getoond en zijn daarom niet geldig. Zorg dat je tijdig je afspraak maakt om te voorkomen dat er geen plek meer is om je te laten testen. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs vanuit de Rijksoverheid lees je hier.

Belangrijk is om naast je coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs mee te nemen naar het stadion. Met deze twee bewijzen én je seizoen- of wedstrijdkaart kan je het stadion betreden. Eenmaal binnen vervalt de verplichting van 1,5 meter afstand, dankzij het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Gratis toegang seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot de oefenwedstrijden. Als seizoenkaarthouder hoef je vooraf geen (gratis) kaart te bestellen, je kan met je pas naar binnen. Heb je je pas nog niet ontvangen? In de Heracles Almelo App staat je seizoenkaart digitaal voor je klaar. Zorg dat je bent ingelogd*, ga naar je profiel en klik op ‘Mijn seizoenkaart’. Selecteer je seizoenkaart en scan de QR-code bij de poort voor toegang.

*Jouw Heracles moet gekoppeld zijn aan jouw relatienummer (zoals vermeld op jouw eerdere seizoenkaart of mails die van ons hebt ontvangen) om jouw seizoenkaart in de app te zien. Heb je dit nog niet gedaan? Je doet het via heracles.nl/koppelen.

Kaartverkoop start woensdag

De kaartverkoop voor alle oefenwedstrijden op Erve Asito is woensdag (30 juni) om 10.00 uur gestart. Kaarten zijn zowel online als in de FanServiceShop beschikbaar. Het kopen van kaarten is alleen mogelijk voor Fankaarthouders en seizoenkaarthouders (maximaal 1 extra kaart per wedstrijd).

Kaarten voor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, Go Ahead Eagles, N.E.C., RKC Waalwijk en PEC Zwolle kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen en jeugd (geboren na 1 juli 2004). De tarieven voor de duels tegen SV Rödinghausen en De Graafschap bedragen €6,- (volwassenen) en €3,- (kinderen en jeugd). Voor de wedstrijd tegen HSC’21 zijn kaarten gratis beschikbaar. Let op: het is wel noodzakelijk deze gratis kaart vooraf te bestellen.

Parkeren op de woonboulevard

Bij alle oefenwedstrijden is parkeren mogelijk op P2 (woonboulevard). Parkeerplaatsen P3 (ZGT), P4 (wielerbaan) en P ON zijn gesloten.

Geen tijdsblokken voor toegang

Er gelden geen tijdsblokken voor het betreden van het stadion. Iedereen kan vanaf het moment dat de stadionpoorten openen (twee uur voor aanvang) tot aan de aftrap naar binnen.

Schema voorbereiding

Onderstaand het volledige overzicht van oefenwedstrijden in de voorbereiding. Ook op deze pagina vind je het speelschema.

Kijk je in de app? Klik dan hier om het schema te bekijken.