Heracles Almelo gaat langer door met Adrian Szöke, Koen Bucker, Navajo Bakboord en Mohamed Amissi. Het viertal stond net als de rest van de selectie zondagochtend op het veld voor de eerste training van het nieuwe seizoen.

In een eerder stadium sprak de club al de intentie uit om de vier spelers langer aan zich te binden. In de afgelopen weken is overeenstemming bereikt.

Adrian Szöke

Voor Adrian Szöke geldt dat Heracles Almelo de optie in zijn contract heeft gelicht. De 22-jarige aanvaller kwam in 2019 naar Heracles Almelo en speelde tot nu toe 31 officiële duels voor de club. In Hongarije bleven de prestaties van Szöke niet onopgemerkt. Hij werd meermaals opgeroepen voor Jong Hongarije en debuteerde afgelopen jaar in de A-selectie van het land.

Koen Bucker

Koen Bucker heeft een nieuw tweejarig contract getekend met daarin een optie voor nog een seizoen. Bucker (25) staat sinds 2018 onder contract bij Heracles Almelo. Afgelopen seizoen maakte de doelman zijn officiële debuut. Dat deed hij in november in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Navajo Bakboord

Navajo Bakboord (22) heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis met een optie voor twee extra seizoenen. De in 2019 van Ajax overgekomen rechterverdediger speelde tot dusverre tien officiële wedstrijden in het shirt van Heracles Almelo.

Mohamed Amissi

Ook Mohamed Amissi staat zeker nog tot en met juni 2022 onder contract bij Heracles Almelo. Bovendien is in de nieuwe overeenkomst van de international van Burundi een eenjarige optie opgenomen. Amissi (20) kwam in de zomer van 2019 naar Heracles Almelo. Afgelopen september maakte de vleugelaanvaller zijn officiële debuut in de uitwedstrijd tegen Willem II.