Subsponsor Sportverlichting.com en Heracles Almelo hebben hun handtekening onder een meerjarige overeenkomst gezet. Onderdeel van de samenwerking is de installatie van duurzame lampen op Erve Asito. Naar aanleiding van een onderzoek op het gebied van duurzaamheid in en rondom het stadion, dat Heracles Almelo samen met bedrijven en onderwijsinstellingen uitvoert, is het vervangen van de lichtinstallatie de eerste stap die wordt gezet.

Martin Bolderman, eigenaar Sportverlichting.com: “We zijn trots op de langdurige samenwerking met Heracles Almelo. Onze missie sluit goed aan bij de wensen van de club: kwalitatieve en duurzame verlichting in het stadion, waardoor zowel spelers als publiek kunnen genieten van een mooie wedstrijd onder helder licht.”

Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo), Martin Bolderman (eigenaar Sportverlichting.com) en Gerrald Albersen (accountmanager Heracles Almelo)

Toekomstbestendig en duurzaam

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “Het installeren van duurzame LED-verlichting in ons stadion draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de club. Heracles Almelo wordt een van de eerste Eredivisieclubs die kiest voor deze duurzaamheid in combinatie met entertainment. Met de nieuwe verlichting voldoet Heracles Almelo aan de hoogste eisen van de UEFA-licentie en zijn we klaar voor de toekomst.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “Het energieverbruik op Erve Asito gaat met vijftig procent omlaag, terwijl het zicht voor spelers en toeschouwers enorm verbetert. Dit sluit bovendien uitstekend aan bij de duurzaamheidsplannen van ons stadion en de directe stadionomgeving, die in ons innovatie-initiatief zijn opgezet. Sportverlichting.com heeft ons tijdens dit traject uitstekend geadviseerd en zal deze zomer ook de installatie verzorgen.”

Het team van Sportverlichting.com

New call-to-action