De technisch dienstverlener Löwik Installatiegroep is per 1 oktober 2020 verdergegaan onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek Almelo. De totaalinstallateur, met een stevige positie in de technische branche, zet de jarenlange sponsoring bij Heracles Almelo voort.

Peter Valk, vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Almelo, verklaart het besluit: “We zijn een familiebedrijf waarin lokale worteling een belangrijke pijler is. De naam Hoppenbrouwers Techniek is nieuw in de regio. Door als Subsponsor samen te werken met Heracles Almelo besteden we aandacht aan onze naamsbekendheid. We kijken ernaar uit om relaties te ontmoeten in de BusinessClub, tijdens wedstrijddagen of BusinessClub-activiteiten.”

Opleiden en ontwikkelen

Valk ziet overeenkomsten tussen Hoppenbrouwers Techniek en Heracles Almelo: “Net als bij Heracles Almelo staat opleiden en ontwikkelen ook bij ons hoog in het vaandel. We geloven in eigen kweek en doorstroom van onderaf. Daarom openen we aan het einde van deze zomer een praktijkschool om jonge, technische talenten op te leiden op de vestiging in Almelo.”

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “De pijlers van Hoppenbrouwers Techniek sluiten naadloos aan op die van Heracles Almelo. Beiden partijen geloven in groei en in de ontwikkeling van talent. We willen Löwik Installatiegroep bedanken voor hun trouwe steun de afgelopen jaren en zijn tegelijkertijd ontzettend trots dat we de samenwerking kunnen voortzetten met Hoppenbrouwers Techniek Almelo. Het partnership tussen Hoppenbrouwers en Heracles Almelo, draagt bij aan de lokale geworteldheid van Hoppenbrouwers in de regio Twente.”

V.l.n.r. Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo), Peter Valk (vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Techniek Almelo) en Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo)

New call-to-action