Woensdag 2 juni zijn negen (jong)professionals van MST gestart met The Fitgame, het programma opgezet door Heracles Almelo, MST en ROC van Twente geïnspireerd door het gedachtegoed Positieve Gezondheid, waarbij de thema’s werkplezier, in balans zijn en blijven, leefstijl en persoonlijk leiderschap centraal staan.

De ochtend begon met een interactieve sessie waarbij Rob Toussaint (Heracles Almelo), Arjen Gerritsen (Gemeente Almelo), John van der Vegt, Guido Wevers (ROC van Twente) en Hans van Leeuwen (MST) met elkaar in gesprek gingen over leefstijl en vitaliteit, goed werkgeverschap en ook de gezamenlijke opgave op het gebied van vitaliteit waar de regio voor staat. Inspirerende verhalen met elk hun eigen kijk op vitaliteit. Tegelijkertijd ook veel overlap, aangezien het gedachtegoed Positieve Gezondheid bij alle drie de organisaties centraal staat. Na deze sessie was het tijd om nader kennis te maken. De (jong)professionals hebben nagedacht over wat voor hen belangrijk is en elkaar op een sportieve manier beter leren kennen. In de komende periode gaan de (jong)professionals zelf aan de slag. Het doel is het creëren van bewustwording ten aanzien van vitaliteit en hierin zichzelf verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar het programma? Kijk op www.thefitgame.nl.

The Fitgame nesimages.nl

New call-to-action