We hebben de verlengperiode van de seizoenkaarten afgesloten met een totaal van 5300 stuks. Een aantal waar we gezien de omstandigheden alleen maar trots op kunnen zijn. We bedanken alle 5300 Heraclieden voor hun onvoorwaardelijke steun in deze tijd en kijken uit naar het moment dat we weer samen in het stadion kunnen zijn.

Per mail en via onze kanalen zullen we supporters die hebben gekozen voor het retroshirt informeren over de uitgifte hiervan. Daar is op dit moment nog niks over bekend. We verwachten half juni een update te kunnen geven.

Vandaag (dinsdag 1 juni) wordt het systeem omgezet voor de start van de reguliere verkoop, waardoor het bestellen even niet mogelijk is. De verkoop gaat op woensdag 2 juni om 10.00 uur weer van start. Zowel online als in de FanServiceShop.

Wil je verhuizen van plaats? Dat kan vanaf woensdag 2 juni 10.00 uur in de FanServiceShop en telefonisch via 0546-817070.