Wees erbij! De laatste BusinessClub-activiteit van het seizoen 2020-2021. Traditiegetrouw sluiten we deze af met de Heracles Almelo Golfdag op vrijdag 4 juni om 12.30 uur bij de Twentsche Golfclub in Ambt Delden (Almelosestraat 17, 7495 TG).

Er is een programma voor zowel de geoefende als voor de beginnende golfer. Voor de leden die een handicap hebben, staat een ronde van 18 holes op het programma. We spelen in flights van vier personen, die telkens na elkaar starten op de holes 1 en 10, en spelen Texas Scramble als wedstrijdvorm.

De onervaren golfers kunnen een golfclinic volgen. Deze golfers lopen na hun clinic nog 9-holes op een Par3-baan.

Meer zin in wielrennen?

Dit jaar is er de mogelijkheid om tijdens de Golfdag mee te doen aan een wielerrit! Circa 60 kilometer fietsen, onder leiding van BusinessClublid Hawe Tweewielers. De start en afsluiting zal gezamenlijk met de golfers zijn bij de Twentsche Golfclub in Ambt Delden.

Iedereen met passie voor wielrennen en die zelf zijn eigen fiets en toebehoren meebrengt kan mee fietsen. Er is tijdens de rit technische begeleiding zodat eventuele mankementen snel verholpen kunnen worden. Omkleden is mogelijk bij de golfclub. De kleedkamers en douches zijn nog niet open vanwege de coronarichtlijnen. 

Programma en aanmelden

12.00 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
12.30 uur Lunch in het clubhuis voor de deelnemers van de golfclinic en de wielerrit
12.30 uur Start 18 holes (de golfers krijgen een lunchbox mee)
13.30 uur Start golfclinic en wielerrit
17.00 uur Borrel en prijsuitreiking
17.30 uur Gezamenlijke barbecue voor golfers en wielrenners
20.00 uur Einde

We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk maandag 31 mei.

New call-to-action