Heracles Almelo speelt morgen (Hemelvaartsdag, aanvang 14.30 uur) thuis tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth heeft tijdens deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2020-2021 de beschikking over een vrijwel fitte selectie. “Dat is een mooi gegeven in de laatste weken van het seizoen”, aldus Wormuth. “We hebben het behalen van de achtste plaats na afgelopen weekend helaas niet meer in eigen hand, maar er is nog steeds alle kans om het te halen. De opdracht voor morgenmiddag is duidelijk: we zullen moeten winnen van Feyenoord om uitzicht te houden op de play-offs. Feyenoord is natuurlijk een uitstekende tegenstander, maar we hebben dit seizoen tot twee keer toe bewezen goed partij te kunnen bieden. De competitiewedstrijd in De Kuip eindigde in 0-0 en in het bekertoernooi werden we er in januari uitgeschakeld maar toen speelden we ook een prima wedstrijd. Hopelijk is de derde onderlinge wedstrijd een prooi voor ons. Als dat lukt zijn we zondag nog in de race voor de play-offs.”

Heracles Almelo – Feyenoord staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.