De Wedstrijdsponsor van de Eredivisiewedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord op donderdag 13 mei is Asito.

Trots

“We kijken uit naar de laatste thuiswedstrijd van Heracles Almelo, op Hemelvaartsdag tegen Feyenoord. Als hoofdsponsor zijn we trots dat onze club in het linkerrijtje van de Eredivisie staat. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden op Erve Asito. Onze jongens strijden om het laatste play-off-ticket”, aldus Nina Platjes, manager Sponsoring & Events bij Asito.

“Waar de uitwedstrijd tegen Feyenoord eindigde in een gelijkspel, gaan we vandaag voor de volle drie punten. Het zou een mooie afsluitende thuiswedstrijd zijn van een gek seizoen. Een seizoen waar we elkaar veel te weinig hebben gezien. We hopen dan ook dat voor de laatste keer in een leeg stadion wordt gespeeld en kunnen niet wachten tot we weer samen kunnen genieten van een potje voetbal op Erve Asito.”

Seizoenkaartcampagne

Een vol stadion is er niet zonder supporters. En hoewel het niet eerder zo lang zo stil was op Erve Asito, bleven de supporters trouw aan hun club. Om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun bracht Heracles Almelo vorige week een bezoek aan alle 5.600 seizoenkaarthouders. Ruim honderd spelers, stafleden, kantoormedewerkers, vrijwilligers en sponsoren van Heracles Almelo gingen op pad. Zo ook medewerkers van Asito: “We hopen dat alle supporters hun seizoenkaart verlengen. En we hopen jullie snel weer te zien op Erve Asito! Net als toen.”

New call-to-action