Weet je nog? Iets minder dan een jaar geleden brachten onze spelers een bezoek aan heel veel seizoenkaarthouders. Lachende gezichten, de regio kleurde zwart-wit. Dit jaar gaan we het nóg grootser aanpakken. Ons doel is al onze seizoenkaarthouders te bezoeken. Gewoon, als dank voor jullie steun in een seizoen dat we elkaar veel te weinig hebben gezien. Dit keer gaan niet alleen spelers en trainers, maar ook bestuursleden, directieleden, kantoorpersoneel, supporters, sponsoren en vrijwilligers op pad. We kijken uit naar wat een fantastische dag zal worden. Net als toen.

Wanneer? Maandag 3 mei trappen we af! Want met wie kunnen we beter onze 118e verjaardag vieren dan met jou? En wie jarig is, trakteert! Omdat we zoveel seizoenkaarthouders hebben, kan het ook zijn dat we na maandag bij je langskomen. Dat wordt thuiswerken (of vakantievieren) deze week 😉 Ben je niet thuis of woon je wel heel ver weg? Houd dan goed je brievenbus in de gaten.

Jouw seizoenkaart verlengen

Maandag vieren we niet alleen onze verjaardag, ook is het vanaf 10.00 uur maandagochtend mogelijk je seizoenkaart te verlengen. Heracles Almelo zijn we samen. Dat heb je afgelopen seizoen wel laten blijken door gewoon je seizoenkaart aan te schaffen. Mogen we ook komend seizoen weer op jouw steun rekenen? Dat zouden we geweldig vinden. Net als toen. 

Je ontvangt maandagochtend per mail alle informatie om te verlengen.