Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 16.30 uur) thuis tegen VVV-Venlo. Trainer Frank Wormuth kan tegen de Venlonaren niet beschikken over Teun Bijleveld. Achter de inzetbaarheid van Robin Pröpper en Rai Vloet staat nog een vraagteken.

“In deze laatste weken van het seizoen staat bij ons alles in het teken van de achtste plaats”, aldus Wormuth. “Vier wedstrijden voor het einde staan we op die play-off plaats en daar moeten we zien te blijven. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we absoluut een overwinning tegen VVV nodig. Dat wedstrijden tegen degradatiekandidaten lastig zijn hebben we vorige week zelf nog bewezen in Emmen. Morgen zal het hoe dan ook beter moeten dan afgelopen zondag. VVV staat er niet zo heel goed voor, maar ze hebben met Giorgos Giakoumakis wel de topscorer van de Eredivisie in de gelederen. We zullen scherp moeten zijn om de punten in Almelo te houden. Waarbij ik het enorm betreur dat we niet met supporters mogen spelen. Daar begrijp ik eerlijk gezegd niets van.”

Heracles Almelo – VVV-Venlo staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.