De Wedstrijdsponsor van de Eredivisiewedstrijd Heracles Almelo – VVV-Venlo op zaterdag 1 mei is Domino’s Pizza Almelo.

Sinds 13 maart 2012 is Domino’s Pizza Almelo gevestigd aan het Vincent van Goghplein 12 in Almelo. Zij zijn daar ‘uit hun jasje gegroeid’ en hebben op 7 december 2018 een tweede vestiging geopend aan het Eskerplein op nummer 17a. Beide winkels zijn elke dag geopend vanaf 11.30 uur en hebben tot 16.00 uur de lunchdeal: een medium pizza en een drankje voor maar €1,00 extra. Domino’s Pizza Almelo is momenteel op zoek naar een derde locatie om nog sneller bij iedereen in Almelo te kunnen zijn.

Unieke winactie

Domino’s Pizza Almelo geeft tijdens de wedstrijd tien keer twee pizza’s weg. Reageer op het Facebook-bericht van Heracles Almelo om kans te maken op deze gratis pizza’s.

Daarnaast is er tot aan het einde van dit seizoen een speciale aanbieding voor alleen Heraclieden: met de code 35675 krijgt u bij de vestigingen in Almelo, Borne en Hengelo 25% korting op de gehele bestelling via www.dominos.nl of de Domino’s app.

Domino’s Pizza Almelo is trotse Wedstrijdsponsor en wenst iedereen alvast een sportieve wedstrijd toe met hopelijk 3 (pizza)punten!

New call-to-action