Voor de laatste thuiswedstrijden in het seizoen 2021-2022 wordt er door Bultje een Herakid van de Wedstrijd uitgekozen. Voor de thuiswedstrijd Heracles Almelo – VVV-Venlo is Jurre Hinsenveld uitgekozen als Herakid van de Wedstrijd.

Bultje: “Hoi Jurre, wil jij jezelf even voorstellen?”

Jurre: “Hoi allemaal! Mijn naam is Jurre Hinsenveld, ik ben 10 jaar en kom uit Almelo. Ik woon in de Windmolenbroek op de Zwaluw, dat is dicht bij het stadion van Heracles Almelo. Als ik uit mijn slaapkamerraam kijk zie ik het stadion.”

Bultje: “Dat is lekker wakker worden dus! Hoe ben je fan geworden van Heracles?”

Jurre: “Doordat ik Heracles een keer heb zien spelen, ik vond ze super goed en daarom ben ik nu fan.”

Bultje: “Hoe ben je toen bij de Herakids gekomen?”

Jurre: “Mijn moeder heeft me daarvoor een tijd terug opgegeven. Als Herakid ben ik ooit eens spelersmascotte bij Feyenoord – Heracles Almelo in de Kuip geweest, dat was een hele gave ervaring! Verder ga ik soms naar thuiswedstrijden, ik hoop dat dat snel weer een keertje kan.”

Bultje: “Ik hoop je ook snel weer in het stadion te zien, Jurre! Voetbal je zelf ook?”

Jurre: “Ja ik voetbal bij SV Almelo in de JO10-1 en volgend jaar ga ik naar JO11-1. Ik cross ook graag op mijn mountainbike, op de zandbulten langs het kanaal.”

Bultje: “Wat wil je later worden?”

Jurre: “Mijn droombaan is profvoetballer. Als dat niet lukt wil ik graag politieagent worden.”

Bultje: “En wat zijn je hobby’s?”

Jurre: “Voetballen, mountainbiken en spelen met vrienden. Ik game ook graag, ik speel FIFA21, Rocket League, Fortnite, GTA, en Call of Duty.”

Bultje: “Wie is je favoriete Heracles speler?”

Jurre: “Rai Vloet! Hij is net als ik een middenvelder en hij speelt heel goed. Robin Pröpper vind ik ook een goede speler, omdat hij goed verdedigd.”

Jurre Hinsenveld

De Herakid van de Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Windmolenbroek & Albert Heijn Schelfhorst