Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) uit tegen FC Emmen. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Teun Bijleveld (enkelblessure). Achter de inzetbaarheid van Robin Pröpper (enkel) en Tim Breukers (rug) staat een vraagteken. Ismail Azzaoui is weer fit. “We hebben nog een paar dagen, ik hoop dat Robin en Tim zondag voldoende hersteld zijn. Het herstel van Ismail is bijzonder snel verlopen, daar zijn we blij mee. In de slotfase van het seizoen hebben we iedereen nodig. We staan nu op de achtste plaats, maar de marges zijn klein. We hebben dus opnieuw een goed resultaat nodig in de strijd om die achtste plaats. Met FC Emmen treffen we een tegenstander in vorm. Ik vind het ongelooflijk knap dat ze vanuit een vrijwel kansloze positie nu weer volop strijden om rechtstreekse handhaving. Ik kijk er ook naar uit dat we zondag weer met een beetje publiek spelen, dat hebben we ongelooflijk gemist. Ik hoop en ga er vanuit dat we ook tijdens onze komende thuiswedstrijden weer met supporters spelen.”

FC Emmen – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.