AutoHaarhuis is een groot full-service autobedrijf met vestigingen in Geesteren en Almelo, gespecialiseerd in jonge personenauto’s en bedrijfsauto’s. Daarnaast bestaat AutoHaarhuis nog uit een schadeherstelbedrijf (Twentheland Autoschade), een universele leasemaatschappij (onder de labels Haarhuis Autolease, Bleeker Lease en Van der Bijl Autolease), en autoverhuurbedrijven met meerdere vestigingen in de regio (INQAR Twente Almelo, Hengelo en Enschede en INQAR Van der Bijl Deventer).

AutoHaarhuis is al jarenlang sponsor van Heracles Almelo. Het familiebedrijf besloot afgelopen seizoen om hun partnership met Heracles Almelo te intensiveren. “Juist in deze tijd willen we als bedrijf Heracles Almelo steunen en erbij betrokken blijven, zeker nu we sinds twee jaar óók gevestigd zijn in Almelo”, verklaart Gerard Haarhuis, algemeen directeur. Om deze redenen is AutoHaarhuis bij Heracles Almelo doorgegroeid tot co-sponsor.

Jubilieum

AutoHaarhuis bestaat dit jaar zestig jaar. Waar grondlegger Gerrit Haarhuis in 1961 uit pure passie voor auto’s het ondernemerschap aanging met twee auto’s voor een woonhuis in Geesteren, is het bedrijf een halve eeuw later uitgegroeid tot een waar begrip in de regio Twente. “De afgelopen jaren zijn we snel gegroeid. We zijn op heel veel zaken trots, maar vooral op het bedrijf en onze medewerkers. Samen hebben we het voor elkaar gekregen om ondanks de crisis nu met een gezond bedrijf en veertig medewerkers naar een perspectiefvolle toekomst te werken”, vertelt Gerard Haarhuis.

Nieuw automerk

Verder introduceert het Twentse autobedrijf dit jaar het nieuwe automerk ‘JAC’ in Oost Nederland. JAC brengt een unieke modellijn aan elektrische auto’s uit. Rijk uitgerust, betaalbaar en kwalitatief erg goed, mede door de joint venture die ze hebben met Volkswagen. Haarhuis gaat verder: “We zien de vraag naar dit soort EV’s stijgen. We zijn trots dat we in ons jubileumjaar dealer van dit gave merk zijn geworden voor Oost-Nederland.”

Flexibele mobiliteit

De rol van een autobedrijf beweegt zich steeds meer naar het vinden van passende mobiliteitsoplossingen voor klanten. “Wij geloven in de toekomst van flexibele mobiliteit”, legt Haarhuis uit. “De eerste auto zal ongetwijfeld nog lang deel uitmaken van ons dagelijks leven, maar voor de tweede auto wordt steeds vaker naar flexibele oplossingen gekeken. Ook bij bedrijven zien we de vraag naar flexibiliteit stijgen. Wij willen onze cirkel van complete ‘mobiliteitsontzorging’ rond maken, en in staat zijn om aan alle (toekomstige) wensen van onze klant te kunnen voldoen. Verhuur, shortlease en carsharing gaan hier een belangrijke rol in spelen”. AutoHaarhuis biedt een breed scala aan bovengenoemde flexibele mobiliteitsmogelijkheden: van elektrische auto’s tot brandstofauto’s, van ingerichte servicebussen tot bakwagens en van koelwagens tot VIP-vervoer.

Contact

AutoHaarhuis is duidelijk klaar voor de toekomst, u ook? Bent u benieuwd of flexibele mobiliteit iets voor u of uw onderneming is? Of vraagt u zich af of AutoHaarhuis u kan helpen bij een mobiliteitsvraagstuk? Neem gerust contact op of neem een kijkje op www.autohaarhuis.nl.

New call-to-action