Bryan Hessing maakt het seizoen in de KPN eDivisie af met Cosimo Guarnieri aan zijn zijde. De 22-jarige Italiaan behoort tot de absolute wereldtop: hij bezet momenteel de zevende plek in de Global Series-ranking. Samen met Hessing gaat hij nu strijden om een plek in de play-offs van de eDivisie, waarin nog elf wedstrijden te spelen zijn.

De eDivisie is zes speelrondes onderweg. Waar aanvankelijk Lev Vinken met Bryan Hessing zou uitkomen voor team Heracles eSports, speelde uiteindelijk de uit de eJeugd doorgeschoven Ward van de Coolwijk vanaf de eerste speelronde naast de Almelose routinier. Hessing en Van de Coolwijk behaalden vijf punten in de zes gespeelde wedstrijden. Guarnieri neemt de PlayStation controller nu over van Van de Coolwijk, die zich daardoor kan richten op zijn stage die deze week begint. Buiten de eDivisie blijft Van de Coolwijk wel actief voor team Heracles eSports. 

Heracles eSports verwacht met wereldtopper Guarnieri aansluiting te vinden in de strijd om de eDivisie play-offs. De eSporter van HC9 eSports debuteert met een aantrekkelijk affiche. Dinsdagavond al neemt hij het met Hessing op tegen regerend landskampioen Ajax. Woensdagavond speelt team Heracles eSports tegen PEC Zwolle. Beide duels zijn te zien op het YouTubekanaal van de eDivisie.

Guarnieri eindigde in het verleden als vierde en vijfde tijdens de FIFA Global Series Qualifiers. Ook is hij gekwalificeerd voor de laatste FIFA Global Series Qualifier die aankomend weekend zal plaatsvinden. 

Cosimo Guarnieri gaat met Bryan Hessing strijden in het vervolg van de KPN eDivisie.