Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 18.45 uur) thuis tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth kan op Ismail Azzaoui (knie) na beschikken over een fitte selectie.

“We maken nog volop kans op een plaats in de play-offs en daar moeten we voor gaan”, aldus Wormuth. “En dan is Willem II thuis een ‘must win wedstrijd’. We strijden met vijf ploegen om één play-off plaats, het is mooi dat we zes wedstrijden voor het einde van de competitie nog volop meedoen. Onze tegenstander doet het de laatste tijd prima, ze zijn weer volop terug in de strijd en Willem II zal er alles aan doen om zich veilig te spelen. Het zal een zware wedstrijd worden tegen een goed team, maar wij hebben na het verlies in Tilburg nog iets goed te maken tegen Willem II.”

Heracles Almelo – Willem II staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.