Voor de laatste thuiswedstrijden in het seizoen 2021-2022 wordt er door Bultje een Herakid van de Wedstrijd uitgekozen. Voor de thuiswedstrijd Heracles Almelo – Willem II is Lieke Bronkhorst uitgekozen als Herakid van de Wedstrijd.

Bultje: “Hoi Lieke, wil jij jezelf even voorstellen?”

Lieke: “Hoi, ik ben Lieke Bronkhorst! Ik ben 10 jaar en kom uit Uddel, een klein dorpje op de Veluwe dichtbij Apeldoorn. Daar woon ik samen met mijn moeder Edith, vader Arthur (Heracles fan), mijn broer Sytse en mijn broer Jelmer.”

Bultje: “En hoe ben je bij Heracles Almelo gekomen, Lieke?”

Lieke: “Door mijn vader, die heeft mij aangestoken. FC Barcelona vind ik ook een mooie club. Daar voetbalt Lieke Martens, een groot voorbeeld.”

Bultje: “En hoe ben je bij de Herakids gekomen?”

Lieke: “Toen ik door mijn vader fan ben geworden van Heracles heeft hij mij ook meteen opgegeven voor de Herakids, als verassing.”

Bultje: “Fijn dat jullie Heraclieden zijn! Voetbal je zelf ook?”

Lieke: “Ik heb gevoetbald, maar daar ben ik mee gestopt. Mijn broers voetballen allebei wel, bij SV Prins Bernhard in Uddel. Ik zit nu op volleybal bij UDEO, dit doe ik samen met vriendinnen van me.”

Bultje: “En wat doe je graag naast volleybal?”

Lieke: “Mijn hobby’s zijn chillen, tekenen, spelletjes doen en SIMS 4. Heel af en toe speel ik FIFA 20 samen met mijn broer.”

Bultje: “Wie is je favoriete Heracles speler?”

Lieke: “Janis Blaswich, hij is een goede keeper! Toen ik zelf nog voetbalde, was ik ook keeper.”

Lieke Bronkhorst

De Herakid van de Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Windmolenbroek & Albert Heijn Schelfhorst