Huiskes-Kokkeler is al jaren Partner in Business en mobiliteitspartner van Heracles Almelo. Als wedstrijdsponsor kondigen zij de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II aan.

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Met de vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit.

HK Autolease

Met onze universele leasemaatschappij bieden we u mobiliteitsgemak. Of u nu kiest voor Zakelijke Lease, Private Lease, Fietslease of Wagenparkbeheer, we regelen het! Als onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep bieden we een zeer uitgebreid aanbod aan auto’s van de Volkswagen groep en dankzij onze interne afdeling DLA24.com kunnen wij desgewenst alle merken importeren tegen scherpe tarieven.

E-mobility

Veel van onze merken hebben ambitieuze doelstellingen voor wat elektrische auto’s betreft. Bijvoorbeeld Volkswagen A.G.: in 2025 bestaat de helft van het verkoopvolume uit EV’s op plug-in hybride. Inmiddels bieden we een zeer gevarieerd aanbod aan elektrische auto’s in elk segment, van Volkswagen e-up tot Audi e-tron GT en nagenoeg elk model heeft ook een plug-in hybride variant. We regelen niet alleen de elektrische auto maar ook bijvoorbeeld de laadpaal en zelfs duurzame energie, passend bij de situatie van de berijder en uw bedrijf.

Wagenparkscan

Wilt u weten waar voor uw bedrijf kansen liggen om uw wagenparkbeheer te verbeteren of te verduurzamen? Vraag dan nu de GRATIS wagenparkscan aan via www.hkautolease.nl/uw-wagenpark. We gaan dan samen met u kijken naar een optimale invulling van de mobiliteit binnen uw bedrijf.

HK Autolease
Goudstraat 65, Hengelo OV

www.hkautolease.nl
www.linkedin.com/hkautolease

New call-to-action