Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 14.30 uur) uit tegen PSV. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Ismail Azzaoui (knie). “Ik ben blij dat het meevalt met de blessure van Ismail”, aldus Wormuth. “Het was een lichte operatie en hij hoopt binnen enkele weken weer op het veld te staan. Dat hopen wij ook.”

Delano Burgzorg lijkt beschikbaar komende zondag, de aanvaller trainde gisteren weer mee. “We moeten nog even de reactie afwachten en de trainingen van deze dagen, maar het ziet er goed uit. We gaan zondag uiteraard voor een goed resultaat naar Eindhoven. Dat het niet eenvoudig zal worden begrijpt iedereen, maar dat het kan hebben we eerder dit seizoen bewezen toen we in Almelo met 1-1 gelijk speelden. PSV is een uitstekende ploeg die deze wedstrijd zeker zal willen winnen in de strijd om de tweede plaats, maar voor ons is er ook nog genoeg om voor te strijden. En dat gaan we vol overtuiging doen.”

PSV – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.