Heracles Almelo heeft de samenwerking met Rabobank Noord en West Twente met twee jaar verlengd. Rabobank blijft als Partner in Business en Maatschappelijk Partner verbonden aan de club. Deze week tekenden Jochem Essink en Sipko Bruins (resp. directievoorzitter en directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Noord en West Twente), in het bijzijn van Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo, de nieuwe overeenkomst.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Jochem Essink (links) en Sipko Bruins (rechts) van Rabobank Noord en West Twente

Maatschappelijke uitdagingen

“Bij Rabobank hebben we het samenwerken aan een betere leefomgeving hoog in het vaandel staan”, aldus Essink. “Samen met onze klanten, leden en partners zetten we ons in voor een toekomstbestendige samenleving en het aangaan van maatschappelijke uitdagingen. De ambities van Heracles Almelo sluiten hier mooi op aan. In deze samenwerking zien wij veel kansen om elkaar te versterken.”

Bruins: “We gaan samen met Heracles Almelo invulling geven aan onze thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Ondernemen, Duurzaam Wonen, Banking4Food en de Energietransitie. Met de initiatieven rondom deze thema’s draagt de Rabobank bij aan het welzijn van de mensen en de wereld om ons heen.”

Vernieuwde samenwerking

“We zijn blij met het vertrouwen dat Rabobank in de club heeft en kijken uit naar deze verlengde en vernieuwde samenwerking”, vertelt Uitzetter. “Tijdens de gesprekken in de afgelopen maanden, bleken onze doelen en ambities goed bij elkaar te passen. Op maatschappelijk vlak hebben we elkaar gevonden in een mooie samenwerking. Ook gaat Rabobank een rol vervullen binnen het duurzaamheidsthema van ons innovatie-initiatief.”

New call-to-action