Gewoon weer winkelen in de FanServiceShop? Geen probleem! Je kan langskomen op afspraak. Bel op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur met 0546-807023 om jouw winkeltijd in te plannen.

Winkelen op afspraak kan op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur, in tijdsblokken van een half uur.

Click & Collect

Wil je online winkelen en je bestelling afhalen? Ook dat kan. Je bestelt je producten eenvoudig online op shop.heracles.nl, kiest voor afhalen op het voor jou geschikte moment en rekent af. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen dat jouw bestelling klaar staat op de door jou gekozen dag. Er zijn drie afhaalmomenten in de week: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur.

Acerbis Sale

Je profiteert nog een week van de Acerbis Sale: tot 50% korting op de hele Acerbis collectie. Wedstrijdkleding, trainingskleding, en casual kleding, je bestelt het nu extra voordelig op shop.heracles.nl en op afspraak in de FanServiceShop.