De BusinessClub-activiteit van woensdag 31 maart (Indoor Golf) is vanwege de huidige coronamaatregelen aangepast naar FoodGolf bij Het Hulsbeek in Oldenzaal. De activiteit vindt plaats tussen 16.00 en 20.00 uur.

Lees onder het agenda-overzicht alles over de activiteit.

FoodGolf

De holes worden niet bespeeld met een golfclub, maar met uw voeten en een voetbal! Wandel in een groep van vier sponsoren door het prachtige recreatiegebied naar de green. Tijdens het parcours staan er meerdere foodstands opgesteld waar u kunt genieten van heerlijke gerechtjes.

Samen met uw mede-BusinessClubleden op een rustig tempo lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. We adviseren u sportieve schoenen te dragen.

Aanmelden

Meld u via de button hieronder aan voor deze BusinessClub-activiteit.

Na aanmelding ontvangt u volgende week van ons een bevestiging. Daarin staat bij wie u bent ingedeeld en in welk tijdslot uw groep kan starten. Vanwege de coronamaatregelen starten we namelijk niet allemaal tegelijk.

New call-to-action