Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 16.45 uur) thuis tegen Sparta Rotterdam. Trainer Frank Wormuth kan beschikken over een fitte selectie.

“We hebben nog twee dagen voor de wedstrijd, dus over de opstelling kunnen we nog niet veel zeggen. Het feit dat we in deze fase een fitte groep hebben is mooi en een compliment aan de technische- en medische staf”, aldus Wormuth. “We hebben de afgelopen weken veel wedstrijden gespeeld met de groep spelers die net achter de basis zit, dus die jongens hebben ook ritme. En in de slotfase van de competitie hebben we iedereen nodig. Ik was afgelopen week heel tevreden over de veerkracht die het team getoond heeft. We kwamen onverdiend achter, maar de jongens hebben niet opgegeven en zich alsnog naar de verdiende overwinning geknokt. Die kwaliteiten wil ik zondag tegen Sparta ook terug zien. We hebben inmiddels 35 punten dus we kunnen de komende weken kijken wat er nog meer mogelijk is. Dan moeten we thuis tegen Sparta eigenlijk winnen, maar we spelen tegen een goed georganiseerd elftal dus dat zal niet eenvoudig worden.”

Heracles Almelo – Sparta Rotterdam staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder.