Voor de laatste thuiswedstrijden in het seizoen 2021-2022 wordt er door Bultje een Herakid van de Wedstrijd uitgekozen. Voor de thuiswedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam is Bart Kleinjan uitgekozen als Herakid van de Wedstrijd.

Bultje: “Hoi Bart, wil jij jezelf even voorstellen?”

Bart: “Mijn naam is Bart Kleinjan, ik ben 12 jaar. Samen met mijn zus Lieke, moeder Riet en vader Andre woon ik in het mooie Daarle. We hebben ook nog een kat die Poema heet. Hij is zwart-wit gekleurd, helemaal in Heracles stijl.”

Bultje: “Poema is ook een echte Heraclied dus! Hoe ben je fan geworden van Heracles, Bart?”

Bart: “Mijn vader nam me een paar jaar geleden voor het eerst mee naar een wedstrijd, hij was al een tijdje fan. Ik vond het steeds leuker worden, en ben steeds vaker meegegaan. Zo leerde ik de club en de spelers kennen.”

Bultje: “Voetbal je zelf ook?”

Bart: “Jazeker, ik voetbal bij Sportclub Daarle in het team JO-14-1, vorig jaar zijn we winterkampioen geworden! Het logo van Sportclub Daarle is trouwens ook zwart-wit.”

Bultje: “Goed gedaan Bart! En hoe ben je bij de Herakids gekomen?”

Bart: “Ik ben Herakid geworden omdat ze leuke activiteiten organiseren. Ik mocht een keer met mijn hele team FIFA spelen en daarna een wedstrijd kijken.”

Bultje: “En wat doe je graag naast voetbal?”

Bart: “Ik game graag, mijn lievelingsspel op de Playstation is Minecraft. Daarna FIFA 21. Mijn lievelingsspel met voetbal is lijnen, dan mag je niet over de middellijn komen.”

Bultje: “Ken je nog andere Heracles supporters?”

Bart: “Mijn hele gezin is voor Heracles! Mijn vriend Chiel Seigers is ook Herakid, en mijn vorige buurman Leon Bosch is ook een trouwe Heraclied.”

Bultje: “En wie is je favoriete Heracles speler?”

Bart: “Mijn favoriete speler is Robin Propper, want ik speel nu ook centrale verdediger, maar het liefst voetbal ik op links midden.”

BART KLEINJAN

De Herakid van de Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Windmolenbroek & Albert Heijn Schelfhorst