Heineken is zondag de wedstrijdsponsor van Heracles Almelo – Sparta Rotterdam. Helaas is het alweer een tijd geleden dat we elkaar na afloop van een wedstrijd troffen in de BusinessClub van Heracles Almelo om een glas bier te drinken met elkaar. Heineken hoopt dat we snel weer samen kunnen proosten!

Birra Moretti

Heineken introduceert het biermerk Birra Moretti. Birra Moretti staat voor Italiaans genieten en is absolute marktleider in Italiƫ. Het biermerk wordt in meer dan vijfenvijftig landen verkocht. Sinds maart 2021 is Birra Moretti ook verkrijgbaar in Nederland.

Birra Moretti is ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier met een recept wat sinds 1859 vrijwel onveranderd is gebleven. Ontdek nu de smaak van dit heerlijke bier in de plaatselijke horeca, supermarkt en hopelijk binnenkort ook weer in de BusinessClub van Heracles Almelo.

Saluti!

Heineken en Birra Moretti wensen jullie een leuke en sportieve wedstrijd toe. Hopelijk blijven de drie punten in Almelo.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>New call-to-action hbspt.cta.load(7480293, ‘e0f2d12e-be7e-4822-9bf6-0cd965742bd7’, {“region”:”na1″});