Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 18.45 uur) uit tegen ADO Den Haag. De inzetbaarheid van Kasper Lunding, Rohat Agca (beiden ziek) en Teun Bijleveld (enkel) is twijfelachtig. De rest van de selectie is fit.

“Ik ben heel blij met de manier waarop we afgelopen zondag gespeeld hebben”, vertelt Wormuth. “Er zat veel spirit en dynamiek in, we creëerden veel kansen en hebben verdiend gewonnen. Die spirit en dynamiek zullen we morgen ook hard nodig hebben. ADO staat weliswaar laag op de ranglijst, maar daar laten we ons niet door verblinden. Het is gewoon een hele lastige uitwedstrijd voor ons. Als we naar boven willen kijken zullen we wel resultaat moeten halen in Den Haag. Daar gaan we alles aan doen.”

ADO Den Haag – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens.