Het verzamelen van waardevolle informatie
Naast een tweetal enquêtes over ons coronaprotocol tijdens de eerste competitiewedstrijden en het zelf uitgevoerde onderzoek onder supporters en sponsoren over betrokkenheid volgt nu ook het officiële Fanonderzoek van de KNVB.

Het KNVB Fanonderzoek
Het Fanonderzoek is een enquête onder voetbalfans in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor jou als fan nog verder te verbeteren.

Het is belangrijk dat ook dit jaar zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Ook in dit aparte voetbalseizoen is jouw mening van belang! Het invullen van de vragenlijst kost jou ongeveer 6-8 minuten en kan tot en met aanstaande zondag 14 maart. Help Heracles Almelo met jouw input!

Het was tot en met zondag 14 maart mogelijk om mee te doen aan het KNVB Fanonderzoek.

Om de kwaliteit en anonimiteit te borgen, wordt dit onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect. Zij zullen alle resultaten verzamelen en analyseren. Ze zullen je antwoorden volledig anoniem verwerken en gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Wij waarderen het zeer als je je medewerking wilt verlenen en kijken uit naar je deelname.