De wedstrijd Heracles Almelo – Sparta Rotterdam wordt gespeeld op zondag 21 maart, aftrap 16.45 uur. Dat is 22 uur later dan eerder gepland.

De wijziging is doorgevoerd vanwege de verplaatsing van de wedstrijd Ajax – ADO Den Haag als gevolg van de Europese wedstrijden van Ajax tegen Young Boys. Vanwege het TV-contract dient er op zondag 21 maart een extra wedstrijd afgewerkt te worden voor het samenvattingenprogramma van rechtenhouder NOS.

Deze wijziging komt voort uit de afspraken die alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV met elkaar onderling en in overleg met de KNVB hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda. Eredivisiewedstrijden kunnen verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League of Europa League aangeven zich hierdoor beter te kunnen voorbereiden.

21 maart 2021 – zondag 16:45
Erve Asito
HER
VS
Eredivisie
SPA