Doe ook tijdens Heracles Almelo – PEC Zwolle mee met de Asito Awaydays Quiz en maak kans op een mooie prijs! Download de Heracles Almelo App en doe mee in de rust van het duel.

De Awaydays quiz was bedoeld om winnaars een volledig verzorgde Awayday in de Asito-skybox te laten beleven. Helaas is dat vanwege de huidige coronamaatregelen niet mogelijk. Maar gelukkig zorgt Asito voor een mooie alternatieve prijs.

Doe mee & win

Tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van dit seizoen beantwoord je vijf vragen over jouw favoriete voetbalclub. Download de Heracles Almelo App op je smartphone en zorg dat je bent ingelogd. In de rust klik je op de Quiz button om direct mee te doen. Heb je de meeste vragen goed én de snelste tijd? Dan ben jij de winnaar! De winnaar wordt na de quiz persoonlijk benaderd.

Klik hier voor de actievoorwaarden.