Zoals Heracles Almelo meer is dan alleen een voetbalclub waar alles draait om het vlaggenschip, zo is Moderna meer dan alleen een wasserij. Wie zijn wij? Wij zijn Moderna!

Moderna is de spelverdeler, die het elftal aanstuurt. Als een ware nummer tien. Moderna bestaat uit meerdere business units te weten een stomerij, linnenverhuur, bedrijfskleding en facilitaire groothandel. Vanuit de afdelingen linnenverhuur en bedrijfskleding bieden we klanten uit de meest uiteenlopende sectoren een uitgebreide dienstverlening aan op het gebied van reiniging, verkoop- en verhuur van linnen, bedrijfskleding en schoonloopmatten. Particulieren en bedrijven kunnen landelijk terecht bij meer dan achttienhonderd stomerij servicepunten voor het inleveren van te reinigen textiel. Kortom: Moderna is de goed geoliede machine op het veld, altijd op zoek naar het juiste doel.

Vanuit onze facilitaire groothandel Moderna Direct leveren we een ruim assortiment artikelen voor ieder type bedrijf, van horeca tot zorginstelling en van industrieel tot accountantskantoor.  
Vanuit onze hoofdvestiging in Hardenberg en onze vestigingen in Eindhoven en Zaandam worden onze klanten met onze eigen logistieke dienst ontzorgd vanuit een één-stops-strategie.

Bij ons zijn zaken tot in de puntjes geregeld en gaat wij net iets verder daar waar anderen ophouden! Net Heracles Almelo dus.

Contact

Moderna
Frankrijkweg 1
7772 TJ Hardenberg
www.moderna.nl

New call-to-action