Hans Golbach stopt per 1 juli 2021 na een periode van tien jaar als bestuurslid van Heracles Almelo. Gabriël Urucoglu en Marnix Smit treden per direct toe tot het bestuur van de club.

Golbach begon op 1 juli 2011 aan zijn bestuursfunctie bij Heracles Almelo. “Ik kijk terug op een mooie tijd”, vertelt hij. “Voordat ik toetrad tot het bestuur was ik als sponsor maar bovenal supporter al betrokken bij de club. Met de portefeuille supporterszaken heb ik een goed contact met onze supporters kunnen onderhouden. Ik dank mijn medebestuursleden en alle medewerkers van Heracles Almelo voor een lange periode van intensief samenwerken. Een woord van dank dat ook naar de supporters van Heracles Almelo uitgaat. Het was samen met jullie een geweldige periode! Als supporter zullen jullie mij blijven zien.”

Voorzitter Hans Bredewoud: “Hans is in hart en nieren een supporter van onze club. De portefeuille supporterszaken was hem dan ook op het lijf geschreven. Wij zijn Hans veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Heracles Almelo.”

Gabriël Urucoglu en Marnix Smit treden toe tot bestuur

Het bestuur van Heracles Almelo is blij te kunnen melden dat met onmiddellijke ingang Gabriël Urucoglu en Marnix Smit toetreden tot het bestuur. Urucoglu, een creatieve Almelose horecaondernemer, en Smit, subsidieadviseur en amateurvoetbaltrainer, zijn zeer bekend met Heracles Almelo en bij haar supporters en sponsoren. Smit brengt bovendien zijn ervaring als oud-profvoetballer mee. Hij verdedigde van 1999 tot en met 2009 de kleuren van Heracles Almelo en maakte zo als speler in 2005 de promotie naar de Eredivisie mee.

Bredewoud: “Wij zijn blij dat wij met Gabriël en Marnix twee pur-sang Heraclieden bereid hebben gevonden om als bestuurslid, ambassadeur van de club, aan de slag te gaan. Met hun kennis, ervaring en netwerk, kunnen zij een belangrijke bijdrage leveren aan de rol die het bestuur in deze tijd binnen Heracles Almelo vervult.”